Login

Isomäki, Risto

Kurganin varjot

Isomäki, Risto - Kurganin varjot, ebook

8,40€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789513180829

Miljoonat ihmiset ovat vaarassa, jos katastrofi Mustallamerellä toteutuu. Onko mitään enää tehtävissä?

Mustanmeren pohja. Mittaamattoman arvokkaita laivanhylkyjä keskellä pimeää tyhjyyttä. Kuoleman maailma, joka päivänvaloon noustessaan tuhoaisi kaiken elämän.

Meribiologi Irina Tserkassova on miehensä Alexin kanssa arkeologisilla kaivauksilla Rostovin lähistöllä. Alex tutkii muinaisia mahtavia hautakumpuja, kurganeja, ja on vakuuttunut, että alueella on vielä koskematon hauta. Kun vain osaisi ajatella kuten aron asukkaat tuhansia vuosia sitten. Pian Irina kuitenkin saa arvoituksellisen hätäpuhelun kollegaltaan Jurilta: "Callaon maalari on tullut kylään."

Henkeään uhmaten Irina ja Juri lähtevät merelle selvittämään arvoitusta rukoillen olevansa väärässä. Mustallamerellä on tapahtumassa äärimmäinen ekologinen muutos, vaikka tieteellisten laskelmien mukaan sellainen ei voisi olla mahdollista. Pahimmassa tapauksessa miljoonat ihmiset ovat välittömässä vaarassa.

Risto Isomäen lähitulevaisuuteen sijoittuva jännäri avaa eteemme aidon kauhukuvan massiivisesta ekokatastrofista. Kiperät tilanteet ääriolosuhteissa kietoutuvat kurganien kertomaan tarinaan Euraasian arojen muinaisista sotaisista asukkaista, joiden näkemykset maailmasta vaikuttavat yhä kohtalokkaasti tapaamme toimia ja ajatella.

Risto Isomäki on Suomen johtava ympäristöuhkien asiantuntija, joka ekotrillerien lisäksi on julkaissut muun muassa tietokirjat 34 tapaa estää ilmaston ylikuumeneminen (Tammi, 2009) ja Ydinvoima Fukushiman jälkeen (Into, 2011).

Keywords: Jännitys, ekokatastrofit, maapallo, tuhoutuminen, uhkakuvat, merentutkimus, salaisuudet, muinaishaudat, aarteet, menneisyys, vaikutukset, arkeologit, meribiologit, meret, tieteiskirjallisuus, dystopiat, Mustameri, romaanit, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
Tammi
Publication year
2014
Language
fi
Edition
1
Page amount
400 pages
Categories
Thriller
 
Science-fiction
 
Dystopian
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789513180829

We also recommend