Login

Hautala, Marko

Kuokkamummo

Hautala, Marko - Kuokkamummo, ebook

6,40€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789513180805

Lue tämä, ja ensi yönä et nuku

Muistakaa: kukaan ei puhu! Syrjäisen lähiön lapset kokoontuvat pommisuojaan peloteltavaksi Kuokkamummon tarinalla. Onko kyse pelkästä leikistä?

Onko tämä muka tieteellisen tutkimuksen aihe? Saila kiinnostuu lapsuusseudustaan, siellä elää yhä sama, hänellekin tuttu julma perinne, johon lapset painostavat toisiaan osallistumaan. Muistot kotiseudusta ja teinirakkaudesta vaivaavat yhä myös aikuista Samuel Autiota, hän ei saa niistä otetta. Jos Kuokkamummo on pelkkää kaupunkilegendaa, miksi ihmisiä katoaa jäljettömiin? Entä mitä tapahtuu autiossa, kielletyssä kartanossa merenrannalla? Heikkohermoinen lukija ei haluakaan tietää.

Marko Hautala on Suomen Stephen King, joka kirjoittaa kananlihalle nostattavaa aavemaista, otteessaan pitävää kauhua. Hän on saanut Kalevi Jäntin ja Tiiliskivi-palkinnon, ja hänen romaanejaan on käännetty saksaksi ja italiaksi.

Keywords: Kauhu, romaanit, kauhukirjallisuus, kaunokirjallisuus, kummitustarinat, Kuokkamummo, muistot, lapsuus, jälleentapaaminen, nuoret aikuiset, retket, väestönsuojat, pelottelu, rohkeus, pelko, katoaminen, tutkimustyö, kansantarinat, kotiseutu, entiset kumppanit, rakastavaiset, maahanmuuttajat, kaupungit, Vaasa, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
Tammi
Publication year
2014
Language
fi
Edition
1
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789513180805

We also recommend