Login

Katajavuori, Riina

Wenla Männistö

Katajavuori, Riina - Wenla Männistö, ebook

8,40€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789513180799

Wenla Männistö, 17, röyhkeä typy. Vastapäätä asuvat Juko Brossit, ärsyttävän ihanat ranttalipojat. Kellään ei ole isää huudeilla. On bändi, laulut ja venyvä nuoruus.

Aleksis Kiven Seitsemän veljestä -romaani on pantu tehosekoittimeen ja siirretty nykypäivään. Tällä kertaa puheenvuoron saavat ennen kaikkea naiset, heidän halunsa ja unelmansa. Miten ihana on Wenla Männistö, jota kaikki sällit fanittavat? Tai millainen on hänen käytännöllinen mutta salaperäinen äitinsä, kumpulalainen kätilö Marja Männistö? Oman äänensä saavat myös veljesparven äiti Alli Jukola, joka pohdiskelee mennyttä pilvenlongalta käsin, suorapuheinen ja häpeämätön pesijä Kajsa Rajamäki sekä enkeleihin uskova Ansku Seunala. Ja huonomaineiset Jukolan jolpit vain heittävät löysää läppää television sotasarjojen äärellä.

ALLI JUKOLA. Rakastin poikiani niin että sattui ja helisi.

WENLA MÄNNISTÖ. Meillä on koko elämä aikaa. Etsiä ja löytää ja vaihtaa.

AAPO JUKOLA. Me ei olla syrjäytyneitä.

JUSA JUKOLA. Me ollaan keskeisiä.

Riina Katajavuori on julkaissut seitsemäntoista teosta - runoja, novelleja, lastenkirjoja sekä kaksi romaania, Hevikimmat (1999) ja Lahjat (2004). Lahjat oli Runeberg-ehdokkaana.

Keywords: kehitysromaanit, yhteiskunnalliset romaanit, intertekstuaalisuus, Seitsemän veljestä, naiskirjallisuus, satiiri, nykyaika, nuoret aikuiset, naiset, äidit, kaupunginosat, Helsinki, Kumpula, romaanit, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
Tammi
Publication year
2014
Language
fi
Edition
1
Page amount
260 pages
Categories
Novels
 
Psychological
 
Humorous
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789513180799

We also recommend