Login

Kaarnakari, Ville

Hakaristin leimaama

Kaarnakari, Ville - Hakaristin leimaama, ebook

6,40€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789513180744

Historian vaientama sotilas puhuu viimein

Suomalaisen SS-miehen rankat koettelemukset sotarintamalla olivat pientä sen raskaan ristin rinnalla, jota hän rauhan tultua kantoi lopun elämäänsä.

Nuori ja seikkailuhenkinen luutnantti Klaus Runolinna haluaa antaa maalleen kaikkensa. Arvokkaimman koulutuksen ja kokemuksen saadakseen hän liittyy Suomen sodanaikaisen liittolaisen Saksan SS-joukkoihin, päätyy Wiking-divisioonaan ja taistelee Neuvostoliiton rintamalla Kaukasuksella. Rauhan jälkeen Suomi, joka lähetti hänet sotaan, kääntää tylysti selkänsä hakaristin leimaamalle soturille. Vauhdikas jännitysromaani on rohkea keskustelunavaus jälkiviisaasta tuomitsemisesta.

Suositusta Operaatio-sarjasta tunnettu Ville Kaarnakari on uudenlaisen sotaromaanin kehittäjä, jolla ei lajityypissä juuri ole kilpailijoita. Hän on reservin majuri ja palvellut mm. rauhantehtävissä Lähi-idässä. Hän kirjoittaa myös Legioonalainen Peters -sarjaa Kyösti Pietiläisen kanssa.

Keywords: sotatoimet, toinen maailmansota, sotarintama, natsit, suomalaiset, divisioonat, SS-joukot, hylkiöt, sotilaat, muistelu, sotakirjallisuus, 1940-1945, 1961, Jännitys, romaanit, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Illustrator
Publisher
Tammi
Publication year
2014
Language
fi
Edition
1
Categories
Novels
 
War
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789513180744

We also recommend