Login

Lehtolainen, Leena

Kuusi kohtausta Sadusta

Lehtolainen, Leena - Kuusi kohtausta Sadusta, ebook

9,60€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789513180720

Rajoja rikkova taiteilija katoaa juuri ennen hänestä kertovan teatteriesityksen ensi-iltaa.

Hätkähdyttäviä installaatioita ja performansseja tekevä Satu Savinainen on aluksi myötämielinen kun hänen rakastettunsa, näyttelijä Heikki Sirviö haluaa kertoa hänen tarinansa näyttämöllä. Sadun teoksia ei ole aina helppo ymmärtää eikä ihailla, mutta kylmäksi ne eivät jätä.

Kuten ei jätä omapäinen taiteilijakaan.

Piani Satu huomaa että yksityiselämä on vaikea pitää pois julkisuudesta. Miksi Sirviö haluaa kertoa Sadun tarinan? Kumpi on tärkeämpää, totuus vai taide? Satu yrittää tuloksetta estää esityksen, ja ensi-illan alla hän katoaa jäljettömiin. Leena Lehtolaisen Kuusi kohtausta Sadusta on arvoituksellinen palapeli ihmisen identiteetistä. Voivatko toiset koskaan tietää millainen ihminen on? Onko sielunsa avattava kaikkien tirkisteltäväksi? Miltä se läheisistä tuntuu?

Suomen suosituimpiin kirjailijoihin kuuluva Leena Lehtolainen tunnetaan erityisesti Maria Kallio ja Hilja Ilveskero -romaaneistaan. Hän on kirjoittanut myös useita dramaattisia perhe- ja avioliittoromaaneja.

Keywords: sisäkertomukset, näytelmät, teatterikritiikki, dialogi, valmistelu, esitykset, dokumentaarisuus, taide, etiikka, yksityisyys, häirintä, lukeminen, päiväkirjat, katoaminen, naiset, pakomatkat, rakkaussuhde, petollisuus, rakastavaiset, teatteriohjaajat, performanssitaiteilijat, psykologiset romaanit, työyhteisöt, teatterit, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
Tammi
Publication year
2014
Language
fi
Edition
1
Page amount
300 pages
Categories
Novels
 
Plays
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789513180720

We also recommend