Login

Lehtolainen, Leena

Ennen lähtöä: Maria Kallio 7

Lehtolainen, Leena - Ennen lähtöä: Maria Kallio 7, ebook

9,60€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789513173012

Seitsemäs Maria Kallio -dekkari!

Pyörätien laidalla makaa ruhjottu mies. Joku on pahoinpidellyt henkihieveriin Petri Ilveskiven, huonekalusuunnittelijan ja Espoon vihreiden kaupunginvaltuutetun. Teräväkielinen ja julkisuudessakin hyvin tunnettu Ilveskivi on ehtinyt suututtaa yhden jos toisenkin ihmisen sekä yksityiselämässä että politiikassa. Onko pahoinpitelyssä kyse henkilökohtaisesta kaunasta vai onko kyseessä satunnainen väkivallanteko? Ovatko skinheadit suivaantuneet Petrin julkihomoudesta?

Ilveskiven tapaus osoittautuu tavallista visaisemmaksi. Mukana kiehuvat huumeet, muukalaisviha ja Espoon kunnallispolitiikan valtasuhteet.

Maria Kallio puolestaan joutuu törmäämään yksityiselämässään kysymykseen perheenlisäyksestä. Vaikka kotona kaikki tuntuu menevän mukavasti, Maria joutuu yhä punnitsemaan poliisin työn merkitystä itselleen ja perheelleen. Lisäksi hän joutuu huomaamaan, että oman lisäksi myös perheen turvallisuus on uhattuna.

Suomen suosituimpiin kirjailijoihin kuuluva Leena Lehtolainen tunnetaan erityisesti Maria Kallio ja Hilja Ilveskero -romaaneistaan. Hän on kirjoittanut myös useita dramaattisia perhe- ja avioliittoromaaneja.

Maria Kallio -sarjassa ovat ilmestyneet: 1. Ensimmäinen murhani, 2. Harmin paikka, 3. Kuparisydän, 4. Luminainen, 5. Kuolemanspiraali, 6. Tuulen puolella, 7. Ennen lähtöä, 8. Veren vimma, 9. Rivo Satakieli, 10. Väärän jäljillä, 11. Minne tytöt kadonneet, 12. Rautakolmio, 13. Surunpotku.

Keywords: Jännitys, poliisikirjallisuus, jännityskirjallisuus, pahoinpitely, murha, kunnallispolitiikka, Espoo, kaavoitus, seksuaaliset vähemmistöt, homoseksuaalisuus, moottoripyörät, työelämän suhteet, poliisi, luottamushenkilöt, rikosylikomisariot, rikolliset, asuinympäristö, romaanit, seksuaalivähemmistöt, rikosetsivät, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
Tammi
Publication year
2013
Language
fi
Edition
1
Series
Maria Kallio
Page amount
375 pages
Categories
Thriller
 
Crime
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789513173012

We also recommend