Login

Lehtolainen, Leena

Luminainen: Maria Kallio 4

Lehtolainen, Leena - Luminainen: Maria Kallio 4, ebook

12,00€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789513172985

Neljäs Maria Kallio -dekkari!

Nuuksiossa toimivan naisten terapiakeskuksen johtaja katoaa. Onko Elina Rosberg murhattu? Epäiltyjen listaa johtavat terapiaryhmän osanottajat, joissa riittää ongelmatapauksia lestadiolaisen suurperheen äidistä Vaasankadun seksityöläiseen. Listalle mahtuu myös runoilija Joona Kirstilä, Rosbergin miesystävä, jolla on selvästi jotain salattavaa.

Maria Kallio on siirtynyt Espoon poliisiin ja mennyt naimisiinkin. Hän työskentelee sitkeästi tapauksen kimpussa, oudosta väsymyksestään ja pahoinvoinnistaan piittaamatta. Marian paineita lisää uutinen, että Hullu-Halttunen on karannut vankilasta ja aikoo kostaa hänelle. Onko hänen kohtalonsa sama kuin Elinan - päätyä luminaiseksi Espoon metsiin?

Luminainen palkittiin Suomen Dekkariseuran Vuoden Johtolanka -palkinnolla 1997.

Suomen suosituimpiin kirjailijoihin kuuluva Leena Lehtolainen tunnetaan erityisesti Maria Kallio ja Hilja Ilveskero -romaaneistaan. Hän on kirjoittanut myös useita dramaattisia perhe- ja avioliittoromaaneja.

Maria Kallio -sarjassa ovat ilmestyneet: 1. Ensimmäinen murhani, 2. Harmin paikka, 3. Kuparisydän, 4. Luminainen, 5. Kuolemanspiraali, 6. Tuulen puolella, 7. Ennen lähtöä, 8. Veren vimma, 9. Rivo Satakieli, 10. Väärän jäljillä, 11. Minne tytöt kadonneet, 12. Rautakolmio, 13. Surunpotku.

Keywords: Jännitys, rikoskirjallisuus, poliisikirjallisuus, jännityskirjallisuus, murha, naiset, johtajat, kurssikeskukset, kartanot, romaanit, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus, Nuuksio, Espoo

Author(s)
Publisher
Tammi
Publication year
2013
Language
fi
Edition
1
Series
Maria Kallio
Page amount
352 pages
Categories
Thriller
 
Crime
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789513172985

We also recommend