Login

Bushnell, Candace

Hissillä huipulle

Bushnell, Candace - Hissillä huipulle, ebook

14,60€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789513170080

Manhattanilla sijaitsevaan arvokiinteistöön muuttaa nelikymppinen näyttelijä Schiffer Diamond. Diamondin nuoruudenrakkaus, palkittu kirjailija ja käsikirjoittaja Philip, asuu edelleen talossa. Mutta nyt sängyn kautta Philin elämään ujuttautuu myös 19-vuotias Lola.

Samoihin aikoihin kiinteistön suurin asunto jää tyhjilleen ja asukkaat riitaantuvat keskenään, sillä yksi jos toinen kokee velvollisuudekseen huolehtia henkilökohtaisesti huoneiston kohtalosta. Lopulta asuntoon muuttaa Paul Rice, rahoitusmaailmassa omaisuutensa hankkinut miljonääri. Hyvin pian naapurit huomaavat tehneensä pahan virheen


Rahoituskeinottelua, taidevarkauksia, paljastuskirjoituksia, intohimoa ja mustasukkaisuutta.

"557 sivua suomentajanaan Henna Kaarakainen on aina ajaton kirja pitäen sisällään niin nuorten kuin kypsyneempien tai vanhemman ja vanhemmuuden näkökulmat. Henkilögalleria on värikäs ja mahtipontinen."
– Tuula Pelttari, sanojenvaltakunnat.blogit.fi 22.5.2012

"Tv-sarjan luojan uutuuskirja kurkistaa yläluokkaisten etuoikeutettuun elämään, nokkelaa huumoria unohtamatta. Paksu kirja on parasta luettavaa sadepäivänä, kun voit rauhassa uppoutua Manhattanin menevään maailmaan."
– N.N, Cosmopolitan 2012/Heinäkuu

"Kirjailija pyörittää sujuvasti isoa henkilögalleriaa. Kirja tekisi mieli ahmaista yhdellä istumalla."
– Martta Kaukonen, Ilona 2012/37

Author(s)
Publisher
Tammi
Publication year
2012
Language
fi
Edition
1
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789513170080

We also recommend