Login

Lehtolainen, Leena

Paholaisen pennut: Hilja Ilveskero 3

Lehtolainen, Leena - Paholaisen pennut: Hilja Ilveskero 3, ebook

9,60€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789513169329

Kolmas Hilja Ilveskero -dekkari!

Henkivartija-trilogian vangitseva päätös.

Hilja Ilveskero on pestautunut liikemies Usko Syrjäsen venäläisen morsiamen Julia Gerboltin henkivartijaksi. Työ on alusta asti täynnä yllätyksiä, ja niiden myötä Hiljan oudosti kadonnut rakastettu, entinen Eupolin agentti David Stahl ilmestyy takaisin Hiljan elämään.

Myös Syrjäsen apuri Juri Trankov tahtoo Hiljan rikoskumppanikseen, mutta kenen pussiin hän todella pelaa? Entä Davidin lapsuudenystävä Jaan Rand, joka palaa luostarista Italiasta toimittamaan Davidin antamaa tehtävää?

Hiljan luottopoliisi Teppo Laitio on ottanut niskoilleen murhasyytteen ja pyytää Hiljan apua. Kun Hiljan vankimielisairaalaan suljettu isä aiotaan päästää koevapauteen, on aika varustautua pahimpaan. Hilja pelkää sekä oman henkensä että vasta löytämänsä pikkusisaren, Vanamon, puolesta.

Syrjäsen ja Julian häiden valmistelu vie Hiljan New Yorkiin, jossa Hilja tapaa oppi-isänsä Mike Virtuen. Onko kaikki se, mille Hilja on ammattitaitonsa perustanut, ollutkin pelkkää huijausta?

Kehen voi lopulta turvata tässä pelissä, jossa ihmishenki on pikkuseikka ja harva paljastaa todellisen karvansa. Kuka lopulta on ilves kotikissan vaatteissa?

Suomen suosituimpiin kirjailijoihin kuuluva Leena Lehtolainen tunnetaan erityisesti Maria Kallio ja Hilja Ilveskero -romaaneistaan. Hän on kirjoittanut myös useita dramaattisia perhe- ja avioliittoromaaneja.

Hilja Ilveskero -sarjassa ovat ilmestyneet: 1. Henkivartija, 2. Oikeuden jalopeura, 3. Paholaisen pennut, 4. Tiikerinsilmä

Keywords: Jännitys, jännityskirjallisuus, rikoskirjallisuus, suojelu, morsiamet, varkaus, isotoopit, piilotus, varastettu tavara, liike-elämä, rikollisuus, isät, pojat, kilpailu, katkeruus, liikesuhteet, suomalaiset, valkovenäläiset, traumat, menneisyys, sukulaisuus, henkivartijat, naiset, liikem, romaanit, turvamiehet, liikemiehet, uusrikkaat, entiset kumppanit, psyykkisesti sairaat, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
Tammi
Publication year
2012
Language
fi
Edition
1
Series
Henkivartija
Page amount
360 pages
Categories
Thriller
 
Crime
 
Psychological
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789513169329

We also recommend