Login

Järvilehto, Lauri

Tee itsestäsi mestariajattelija

Järvilehto, Lauri - Tee itsestäsi mestariajattelija, ebook

9,60€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789513167530

Kirjassa opastetaan ihmismielen perusteiden
äärelle käytännönläheisellä ja innostavalla tyylillä. Kirja auttaa ottamaan omat ajatukset haltuun.

Teoksessa käsiteltävien menetelmien avulla eliminoit työperäisen stressin, opit olemaan huolehtimatta asioista, joihin et voi vaikuttaa ja opit hyödyntämään ympäristöäsi tehokkaasti. Samalla opit joukon erilaisia keinoja, joiden avulla voit hyödyntää tätä ymmärtämystä sekä oman että lähimmäistesi hyvinvoinnin edistämiseksi.

"Kirjassa kosketetaan huikeaa määrää erilaisia kiinnostavia teemoja. Tässä niistä muutamia: riippuvuuksista eroon pääseminen, haitallisten ajatusmallien blokkaaminen, muistipalatsin rakentaminen, tietotulvan hallinta, flow-tilan synnyttäminen ja ylläpito, ajattelunhallinta, ihanteellisen ajattelutilan luominen, teknologian hyödyntäminen ja ajattelu ryhmässä. – – Vaikka kirjassa hyödynnetään ihailtavaa määrää tieteellistä tutkimusta, tämä ei raskauta tekstiä liikaa".
– Olli-Pekka Vainio, hyvejohtajuus.fi/kirja-arvio

"Lauri Järvilehdon kirja on selkeä ja viihdyttävä. Hän kertoo vetävästi ja hauskasti, miten ihmismieli toimii ja mitä sillä voi tehdä."
– Satu Pelttari, Fakta 2012/Toukokuu

"Ilmeikkäästi ja monin hauskoinkin esimerkein varustetun kirjan lukeminen karkottaa häiritsevät ajatukset ja tarjoaa vapauttavan flow-kokemuksen."
– Pekka Wahlstedt, Mielenterveys 2012/3

Author(s)
Publisher
Tammi
Publication year
2012
Language
fi
Edition
1
Category
Psychology
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789513167530

Similar titles