Login

Luhtanen, Sari

Kaikkea kaunista

Luhtanen, Sari - Kaikkea kaunista, ebook

8,40€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789513167400

Mitä pinkeintä chick litiä!

Kun nainen tietää että hänellä on tyyliä, hohdokas kauneushoitola Nereidi ja täydellinen poikaystävä, ei mikään voi mennä vikaan! Riemastuttava tarina täydellisyyden tavoittelusta maailmassa, joka on kaikkea muuta...

Annan elämä on kaunista, ja sen täytyy olla. Poikaystävä Aki on kuin lasillinen viileää vettä, Armanin puku istuu kuin mies olisi kaadettu siihen. Isän uusi naapuri Harri puolestaan tuo mieleen pannuun palaneen kahvin ja kantaa c-kasetteja pursuavaa muuttolaatikkoa, jossa lukee Tyynyliinoja. Isä on muutenkin tyylisärö Annan maailmassa, kunnon naturistina Ensio aloittaa kehonkaraisun varhaiskeväästä.

Nyt onni saa täyttymyksensä: Cara-lehti, kauneusalan raamattu, asettaa Nereidin ehdolle Vuoden hoitolaksi! Mutta kauan uneksittu turvekylpyhuone ei toteudukaan ranskalaisen hienostuneesti, eikä elämä taivu Annan muottiin.

Sari Luhtasen toinen romaani on täydellistä laatuviihdettä: romanttinen, humoristinen, täynnä mainioita henkilöhahmoja ja hykerryttäviä yllätyksiä!

"Tämä on kirjoitettu hyvällä kielellä, juonta löytyy sopivasti ja muutama ihan reilu yllätyskin. Suosittelen kepeän viihdekirjallisuuden ja chick litin ystäville."

Irja, www.kirjavinkit.fi/arvostelut 19.5.2012

"Kaikkea kaunista on romanttinen, humoristinen ja mitä täydellisin chick lit -pläjäys laiturilukemiseksi. Pidin kepeästä kirjoitustyylistä, sillä kaipasin juuri tähän väliin tällaista kevyttä kesälukemista."

Jenni, kirja-kirppu.blogspot.fi 26.6.2012

"Sari Luhtanen taitaa maistuvan viihteen reseptin: reilu kauhallinen rakkautta, hyppysellinen pystypanoa, neljä kourallista miehiä ja tujaus sukusuruja."

RR, Me Naiset 2012/30

"Sari Luhtasen romaani on täydellistä laatuviihdettä: romanttinen, humoristinen, täynnä mainioita henkilöhahmoja ja hykerryttäviä yllätyksiä. Riemastuttava tarina täydellisyyden tavoittelusta maailmassa, joka on kaikkea muuta..."

New look 2012/2

"Juonikuvio jaksaa oikeasti yllättää, eikä kirja vedä suoraviivaisesti onnelliseen loppuun. Ah, miten virkistävää. Kaikkea kaunista on chick lit -suupala tyylilajinsa lukijoille."

Kristiina Poutiainen, Savon Sanomat 18.12.2012

Keywords: Romantiikka, romaanit, viihdekirjallisuus, chick lit, rakkausromaanit, pakkomielteet, täydellisyys, seurustelu, ongelmat, rakastuminen, ihmissuhteet, isät, tyttäret, palkinnot, kauneudenhoitoala, sulhaset, yrittäjät, naiset, kauneushoitolat, Nereidi, kaunokirjallisuus, Helsinki, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
Tammi
Publication year
2012
Language
fi
Edition
1
Page amount
300 pages
Category
Romance
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789513167400

We also recommend