Login

Domscheit-Berg, Daniel

WikiLeaks - Sisäpiirin salaisuudet

Domscheit-Berg, Daniel - WikiLeaks - Sisäpiirin salaisuudet, ebook

17,00€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789513164034

Internetsivusto WikiLeaksin paljastamat diplomaattiraportit ovat kohahduttaneet maailmaa. WikiLeaksin keulahahmo Julian Assange on ollut julkisuudessa myös seksuaalirikosepäilyistä.

Daniel Domscheit-Berg toimi kolme vuotta WikiLeaksin kakkosmiehenä. Viime syksynä kaksikko ajautui välirikkoon. Kirjassaan WikiLeaks Sisäpiirin salaisuudet Domscheit-Berg kertoo miksi.

WikiLeaksin perusidea on tarjota mahdollisuus vuotaa salaisia poliittisia tai kaupallisia dokumentteja ilman pelkoa kiinni jäämisestä. Daniel Domscheit-Berg paljastaa kirjassaan kuinka WikiLeaks toimii. Hänen kertomuksensa ovat tyystin erilaisia kuin Julian Assangen: Mukana olijoita on paljon vähemmän ja salainen aineisto on saatu paljon helpommin kuin mitä Assange on väittänyt.

Onko Julian Assange tahallaan antanut WikiLeaksin toiminnasta todellisuutta salamyhkäisemmän kuvan? Domscheit-Bergin kovimmat syytökset koskevat Assangen tapaa suhtautua leväperäisesti tietoja luovuttaneiden ihmisten suojelemiseen. Onko Julian Assange tavoitellut vain omaa etuaan?

Paljastuskirja WikiLeaks Sisäpiirin salaisuudet avaa verhon maailman vaarallisimman internet-sivuston ytimeen, josta vain muutamat ihmiset ovat tähän saakka tienneet.

"Kirja kertoo peittelemättömästi WikiLeaksin kulissien takaisesta todellisuudesta."

Elias Krohn, Kansan Uutiset Viikkolehti 27.5.2011

''Kirja valottaa Wikileaksin taustoja kiinnostavasti"

Taneli Koponen, Aamulehti 30.6.2011

''Paljastuskirja WikiLeaks - Sisäpiirin salaisuudet avaa verhon 'maailman vaarallisimman internet-sivuston' ytimeen, josta vain muutamat ihmiset ovat tähän saakka tienneet.''

Pauli Leimio, Lähilehti 29.6.2011

''Kirjassa otetaan kantaa Assangea vastaan nostettuihin syytteisiin. Itse paljastuksia käsitellään varsin laajasti, ja kirja esittää konkreettisesti Wikileaks-sivuston kasvun paljastussivustosta poliittiseksi vaikuttajaksi. Kirjassa kerrotaan myös Wikileaksin aiheuttamat ikävät asiat, kuten Afganistan-paljastuksen aiheuttama yhdysvaltalaissotilaan elinkautinen vankeustuomio.''

Pohjalainen 7.8.2011

Author(s)
Publisher
Tammi
Publication year
2011
Language
fi
Edition
1
Page amount
280 pages
Categories
Society
 
General Works
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789513164034

Similar titles