Login

Kiminkinen, Tapani

Maalaislääkärin matkassa

Kiminkinen, Tapani - Maalaislääkärin matkassa, ebook

8,40€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789513162252

Me olemme kaikki vain matkalla, jonka inhimillinen tajunta ja tunnistettavuus ajoittuvat kohdun ja haudan pysäkkien välille. Miltä maisemat näyttävät ja minne elämässä lopulta päädymme, riippuu vahvasti siitä, millaiseksi käsityksemme omasta itsestämme muovautuu.

Matkalla, jolle meille on syntymässä lippu annettu, on pysäkkejä, jotka pakottavat tarkastelemaan elämää ja miettimään suuntaa. Vastaan tulee sekä juhlaa että arkea mutta etupäässä arkea. Juhlia toki tarvitaan, mutta niitä ei voi olla joka päivä.

Kirja sisältää tajunnanvirtaa kesästä kesään ja juhlasta juhlaan. Se kertoo omakohtaisia kokemuksia vuoden kiertokulusta pienen pojan näkökulmasta ja välillä jo kasvaneenkin. Maalaislääkärin tuntien tunnelmia leikkaavat joskus yllättävätkin assosiaatiot laajasti elämään ja terveyteen.

Punaisena lankana matkaseurana kulkee humoristinen, armollinen ja holistinen elämänkäsitys, josta tuomion säkeet ovat yhtä kaukana kuin kuppa Töölöstä.

"Yksitoikkoinen ei Kiminkinen ole, koska kirjoittaja kuvaa niin sekä juhlaa että arkea kuitenkin enemmän sitä tavallista arkea."

Pekka Vanhala, Seinäjokinen 12.2.2011

"Tiukkapipoiseen terveysvalistukseen kyllästyneet voivat löytää uusia oivalluksia maalaislääkäri Tapani Kiminkisen seurassa. Hyväntuulisuus tarttuu väkisinkin."

Fit 2011/3

''Värikkään, räväkän ja helposti luettavan tekstin lomassa Kiminkinen tekee arvokasta terveyskasvatustyötä, jota viranomaiset eivät saa ostettua rahallakaan.''

Koillissanomat 1.6.2011

''Tapani Kiminkinen tunnetaan juurevana maalaislääkärinä, joka sanoo asiat kainostelematta, mutta usein huumorilla höystettynä. Kiminkisellä on myös tapana puhua asioista niiden omilla nimillään ja antaa hyvän elämän ohjeita sekä fyysisen että psyykkisen kunnon osalta. Kiminkisen seurassa viihtyy.''

Jouko Varonen 9.2.2011

Author(s)
Publisher
Tammi
Publication year
2011
Language
fi
Edition
1
Page amount
144 pages
Categories
Upbringing, Education
 
Medicine, Health Care, Mode
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789513162252

Similar titles