Login

Martela, Frank

Valonöörit: Sisäisen motivaation käsikirja

Martela, Frank - Valonöörit: Sisäisen motivaation käsikirja, audiobook

18,45€

Audiobook
ISBN: 9789512421244

Uuden suomalaisen filosofian airut Frank Martela perkaa vetävästi elämäntaito-oppaiden takana olevia filosofioita ja tarjoaa oman, kansainvälisillä areenoilla treenatun näkemyksensä merkityksellisen elämän rakentamiseksi.

Kirja ammentaa niin itämaisesta ja länsimaisesta filosofiasta kuin tuoreimmista psykologisista tutkimuksista. Kirjan ytimen muodostavat omakohtaiset havainnot, ja tarinat tieteen ja taiteen huipputekijöiden arjesta. Kirja edustaa kansainvälisesti nousussa olevaa science help -kirjallisuutta, jotka pyrkivät pinnalla olemaan yhtä helposti lähestyttäviä kuin self help -kirjat, mutta joiden konepellin alta paljastuu vankka tieteellinen pohja. Kirjan punainen lanka on pyrkimys ymmärtää sitä, mikä tekee elämästämme hyvän, onnellisen ja merkityksellisen.

Valonöörit on väkevän näkemyksellinen tietopaketti, jonka tehtävänä on saada lukija ajattelemaan uudella tavalla niitä valintoja, joita päivittäin tekee. Martela kirjoittaa filosofisesti, mutta tarjoaa punnittuja, konkreettisia ajatuksia parantaa elämän laatua.

Keywords: Terveys ja hyvinvointi, Filosofia, Perhe, parisuhteet, ihmissuhteet, Itsehoito, Psykologia, Työ ja ura

Author(s)
Reader
Publisher
Gummerus
Publication year
2020
Language
fi
Edition
1
Category
Philosophy
Format
Audiobook
Duration
08:19:00
Tracks
75

Similar titles