Login

Vaara, Amanda

Pientä fiksausta vailla

Vaara, Amanda - Pientä fiksausta vailla, ebook

13,90€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789512363186

Burnoutista toipuva Venla haluaa aloittaa puhtaalta pöydältä. Takana on ura kiinteistönvälittäjänä ja hankala avioero juristimiehestä. Venla päättää jättää cityelämän ja ostaa pikkukaupungista itselleen ja lapsilleen vanhan kansakoulun. Talon myötä Venla hankkii kokonaan uuden elämäntavan majoituspalveluineen, pop up -kahviloineen ja blogeineen. Majatalo Villa Venlaan hakeutuu värikästä väkeä. On niin aamiaispöydästä eväitä tekevää tuote-esittelijää kuin perinteistä reppureissaajaakin.
Ja yhtenä päivänä taloon astuu kitaroineen rastatukkainen trubaduuri Juuso, taiteilijanimeltään Jörn. Pienen fiksauksen sijaan Venlan tunteet joutuvat totaalimyllerrykseen. Amanda Vaara on kirjailija Niina Hakalahden sivupersoona.

Pientä fiksausta vailla aloittaa valloittavan viihdesarjan, jossa seurataan oravanpyörästä hyppäävän Venlan uutta elämänvaihetta. Majatalon vaihtuvat kulkijat, persoonalliset naapurit ja karkailevat kanat
tuovat eloa Venlan arkeen, jossa tosin riittää entuudestaan teinityttären ja ex-miehen järjestämiä tempauksia. Kuka sanoikaan, että downshiftaus on leppoisaa?

Keywords: toipuminen, uupumus, elämänmuutokset, muutto, pikkukaupungit, yritykset, perustaminen, rakastuminen, yrittäjät, naiset, trubaduurit, majatalot, Villa Venla, chick lit, viihdekirjallisuus, ihmissuhderomaanit, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
Karisto
Publication year
2017
Language
fi
Edition
1
Series
Majatalo Villa Venla
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789512363186

We also recommend