Login

Child, Lee

Tappaja

Child, Lee - Tappaja, ebook

12,90€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789512361335

Yksinäinen pyssymies piiloutuu pysäköintitaloon ja ampuu väkijoukkoon kuusi laukausta. Seurauksena on viisi kuollutta. Surmaaja jättää kuitenkin jälkeensä runsaasti todistusaineistoa, ja poliisi jäljittää hänet nopeasti. Miehen nimi on James Barr, ja tapaus vaikuttaa selvitetyltä.

Jack Reacher on yksinäinen susi. Hän ei pidä paikallaan olosta. Hän pyöri koneiston rattaissa kunnes koneisto alkoi yskiä ja sylkäisi hänet ulos. Siitä lähtien hän on kiertänyt maata, tarkkaillut Amerikan kaaosta linja-auton ikkunasta mukanaan vain hammasharja ja yllänsä olevat vaatteet.

Pidätyksen jälkeen James Barr kieltäytyy puhumasta. Hän sanoo asianajajalleen vain yhden asian: "Hakekaa Jack Reacher." Mutta mikä yhdistää psykopaatin entiseen sotilaspoliisiin?

Tappaja on kuudes suomennettu Jack Reacher -romaani.

Keywords: romaanit, jännityskirjallisuus, rikoskirjallisuus, lavastetut rikokset, tappo, syyttömyys, tutkimus, menneisyys, korruptio, rakennusala, moraali, poliisi, tarkka-ampujat, väkivaltarikokset, ampuma-aseet, yksityisetsivät, sotilaspoliisi, kaunokirjallisuus, Yhdysvallat, englanninkielinen kirjallisuus, käännökset

Author(s)
Translator
Publisher
Karisto
Publication year
2016
Language
fi
Edition
1
Page amount
459 pages
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789512361335

We also recommend