Login

Jones, Sadie

Kutsumattomat vieraat

Jones, Sadie - Kutsumattomat vieraat, ebook

11,55€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789511317241

Suomalaiset lukijat valloittaneen kirjailijan yllätyksellisessä romaanissa kyseenalaiset intohimot paljastuvat kartanonväen hyvien tapojen takaa.

Sternen perhe asuttaa downtonabbeymaista kartanoa Englannin maaseudulla. On perheen tyttären Emeraldin syntymäpäivä, mutta vieraat tuovat mukanaan huonoja uutisia. Lähistöllä on tapahtunut junaonnettomuus, ja kartano on määrätty majoittamaan selviytyjiä.

On synkkä ja myrskyinen yö. Juhlaväki illallistaa salissa kaikkien taiteen sääntöjen mukaan, samalla kun ryysyinen joukko kolmannen luokan matkustajia liikuskelee levottomasti ja uhkaavana pitkin taloa. Mutta keitä nämä matkalaiset oikein ovat?

Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.

Keywords: yhteiskuntakuvaus, sääty-yhteiskunta, syntymäpäivät, tyttäret, liikenneonnettomuudet, junat, sijoitus, matkustajat, kartanot, yhteiskuntaluokat, eriarvoisuus, pelko, vieraat, perhesalaisuudet, myrskyt, maaseutu, intertekstuaalisuus, William Shakespeare, Englanti, historialliset romaanit, aikakausiromaanit, perheromaanit, kaunokirjallisuus, englanninkielinen kirjallisuus, käännökset

Author(s)
Translator
Publisher
Otava
Publication year
2017
Language
fi
Edition
1
Page amount
300 pages
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789511317241

We also recommend