Login

Lehtola, Laura

Pelkääjän paikalla

Lehtola, Laura - Pelkääjän paikalla, ebook

10,25€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789511292517

Rakkaus ei lopu, kun toinen osapuoli kuolee. Riipaiseva, lämpimän huumorin sävyttämä romaani nuoresta perheenisästä, joka selviää vaimonsa kuolemasta, koska muuta vaihtoehtoa ei ole.

Aapon ja Annan avioliitto muuttaa muotoaan, kun Anna sairastuu vakavasti. Leskeksi jäätyään Aapo yrittää jatkaa elämää: huolehtii tyttärestä, hoitaa työnsä ja etsii elämälle uusia merkityksiä. Insinöörin logiikalla tuntuu anteeksiantamattomalta, että toinen on noin vain häipynyt kuvioista.

Surusta huolimatta on käytävä parturissa, puettava lapsi päiväkodin valokuvaukseen ja kestettävä netti­treffejä. Lukija tutustuu myös Veeraan, joka osuu Aapon tielle ihan väärällä hetkellä. Vai onko hetki sittenkin juuri oikea?

Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.

Keywords: sähkökirjat kaunokki, psykologiset romaanit kaunokki, esikoisteokset kaunokki, romaanit kaunokki, kaunokirjallisuus kaunokki, suomenkielinen kirjallisuus kaunokki, esikoisteokset, sairastuminen, syöpätaudit, kuolema, aviovaimot, menetys, selviytyminen, rakkaus, ihmissuhteet, miehet, naiset, lesket, yksinhuoltajat, isät, tyttäret, psykologiset romaanit, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
Otava
Publication year
2015
Language
fi
Edition
1
Page amount
238 pages
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789511292517