Login

Pulkkinen, Riikka

Iiris Lempivaaran levoton ja painava sydän

Pulkkinen, Riikka - Iiris Lempivaaran levoton ja painava sydän, ebook

4,80€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789511279587

"Näettekö minut? Minä olen Iiris Lempivaara, minulla on levoton ja painava sydän, ja sen lisäksi viskipullo ja huuliharppu, jalassani hiihtohousut vuodelta 42."

Jätetyksi tullut Iiris alkaa toteuttaa kumouksellista self help -terapiaa nimeltä "Näytät hyvältä korkeissa koroissa ja suklaatahroja leuassasi". Sitkeä harjoittelu kannattaa.

Kun Aleksi yllättäen jättää Iiriksen seitsemän vuoden suhteen jälkeen ja tunnustaa, ettei koskaan rakastanut, edessä on uusi alku, joka aluksi näyttää lopulta. Mutta ei hätää, koulupsykologina Iiris kyllä keksii selviytymiskeinot! Naapurin kahdeksankymppisen Marja-Liisan, elämästä ja saippuaoopperoista omaksuttujen oppien sekä itse kehittämänsä terapiametodin avulla hän selviää suruistaan.

Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.

Keywords: sähkökirjat, romaanit, psykologiset romaanit, huumori, ironia, ihmissuhteet, pettymys, rakkaussuhde, eroaminen, avopuolisot, itsenäistyminen, naiset, itsehoito, hoitomenetelmät, shoppailu, syöminen, suklaa, nuoret aikuiset, koulupsykologit, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
Otava
Publication year
2013
Language
fi
Edition
1
Page amount
174 pages
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789511279587

We also recommend