Login

Riordan, Rick

Eksynyt sankari

Riordan, Rick - Eksynyt sankari, ebook

4,75€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789511275916

Percy Jacksonin katoaminen pakottaa uudet puolijumalat tositoimiin

Jason herää bussissa muistinsa menettäneenä, vieressään kaunis tyttö Piper ja edessään ylivilkas Leo, joka väittää olevansa hänen paras ystävänsä. Kilipukilta näyttävä valmentaja sanoo haistavansa puolijumalat kilometrien päähän ja väittää Jasonin olevan vaarassa.

Puheet vaarasta käyvät toteen, kun pyörremyrsky iskee ja yrittää tuhota Jasonin ja hänen uudet ystävänsä. Kolmikolle selviää, että he eivät ainoastaan ole puolijumalia vaan heitä odottaa myös yksi pikku tehtävä: heidän on estettävä maailman luhistuminen. Jumalatar Heran vangitseminen on giganttien ja jumalten sodan aloituslaukaus eikä aikaa ole hukattavaksi.

Nuorilla on vastassaan paitsi iljettäviä jättiläisiä ja kolmimetrisiä hirviöitä, myös muutama valtaa janoava, riitaisa jumala.

Keywords: romaanit, nuortenkirjallisuus, fantasiakirjallisuus, historialliset seikkailuromaanit, sarjakertomukset, mytologia, muistinmenetys, pyörremyrskyt, sodat, jättiläiset, hirviöt, jumalat, taruolennot, puolijumalat, rinnakkaiset maailmat, kaunokirjallisuus, Kreikka, Olympos, englanninkielinen kirjallisuus, käännökset

Author(s)
Translator
Publisher
Otava
Publication year
2013
Language
fi
Edition
1
Series
Olympoksen sankarit
Page amount
538 pages
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789511275916

We also recommend