Login

McCleen, Grace

Ihana maa

McCleen, Grace - Ihana maa, ebook

5,40€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789511271567

"Pystyt siis saamaan aikaan lumisateen", ääni sanoi. "Mitähän muuta sinä pystyisit tekemään?"

Sydämeni löi kerran hyvin lujaa, ja sanoin: "Olet Jumala, etkö olekin?" "Hys", sanoi ääni. "Olen tarkkaillut sinua jo jonkin aikaa. Saattaisit olla minulle varsin hyödyllinen. Sinulla on mahtava mielikuvitus. Tarvitsen jonkun sinunlaisesi välineekseni. Ihmeitä ja sellaisia juttuja."

Kymmenvuotiaan Judithin pakopaikka on pienoismaailma, jonka hän on askarrellut huoneensa lattialle. Sinne hän pakenee koulukiusaamista ja ongelmallista suhdettaan isäänsä. Isä piinaa lähiseutujen ihmisiä käännytysyrityksillään, ja siksi Judithkin joutuu koulussa pilkan kohteeksi.

Kun Neil-niminen poika ottaa Judithin silmätikukseen, tyttö tekee pienoismaailmaansa Neiliä muistuttavan nuken. Mielikuvitusleikkien ja todellisuuden sekoittuessa seurauksia on monia, vaarallisiakin.

Grace McCleen on brittiläisen kirjallisuuden uusi nuori lupaus. Valloittavassa omaelämäkerrallisessa esikoisromaanissaan hän avaa lukijalle oven äidittömän, koulukiusatun tytön rikkaaseen sisäiseen maailmaan ja tiukasti säänneltyyn uskonnolliseen yhteisöön.

Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.

Author(s)
Translator
Publisher
Otava
Publication year
2013
Language
fi
Edition
1
Series
Otavan kirjasto
Page amount
320 pages
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789511271567

We also recommend