Login

Wahlroos, Björn

Markkinat ja demokratia: loppu enemmistön tyrannialle

Wahlroos, Björn - Markkinat ja demokratia: loppu enemmistön tyrannialle, ebook

4,80€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789511268826

Pidämme demokratiaa itsestäänselvyytenä. Mutta onko se sitä? Miksi Kiina näyttää menestyvän ilman demokratiaa? Miksi EU:ssa puhutaan demokratiavajeesta? Ja miksi yritysten valta näyttää lännessä alati kasvavan, kansanvallan kustannuksella? Oliko Churchill väärässä; onko sittenkin olemassa demokratiaa parempi hallintajärjestelmä?

Björn Wahlroos käsittelee inspiroivasti eurooppalaisen, amerikkalaisen ja aasialaisen hallitsemisen historiaa ja nykytilaa. Hän osoittaa, että yhteiskunnallinen ja taloudellinen menestys vaatii muutakin kuin demokratiaa: toimivia markkinoita ja tehokkaita hierarkioita. Voittajaksi suoriutuu se, joka parhaiten yhdistää nämä kolme hallintotapaa.

Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.

Keywords: sähkökirjat, yhteiskuntakritiikki, hyvinvointivaltio, kritiikki, demokratia, edustuksellinen demokratia, enemmistöt, valta, vallankäyttö, vähemmistöt, julkinen talous, kriisit, taloudelliset kriisit, talous, markkinatalous, hyvinvointi, menestyminen, kilpailu, kansainvälinen talous, taloushistoria, Eurooppa, Yhdysvallat, Aasia

Author(s)
Translator
Publisher
Otava
Publication year
2012
Language
fi
Edition
1
Page amount
391 pages
Categories
Economy
 
Society
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789511268826

Similar titles