Login

Alford, Mimi

Salaisuus sydämessäni: Presidentti Kennedy ja minä

Alford, Mimi - Salaisuus sydämessäni: Presidentti Kennedy ja minä, ebook

5,40€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789511268062

Yhtäkkiä hän oli maailman mahtavimman miehen rakastajatar...

"Jokaisella meistä on salaisuus. Tämä on omani", aloittaa Mimi Alford kertomuksensa. Mimi oli 19-vuotias tullessaan harjoittelijaksi Valkoisen talon lehdistöosastolle. Elettiin viattomuuden aikaa, kesää 1962.

Seurasi kohtalokas soitto, jonka seurauksena Mimi asteli Valkoisen talon uima-altaalle. Pian paikalle saapui myös itse presidentti John F. Kennedy. Tapaamista seurasi toinen, ja samalla Mimin elämä sai uuden käänteen. Hän oli yhtäkkiä Yhdysvaltain presidentin rakastajatar.

Yhteys Kennedyyn säilyi aina marraskuussa 1963 koittaneeseen salamurhaan saakka. Mutta Mimi Alfordin osalta kertomus ei loppunut tähän. Muisto salaisesta suhteesta langetti hänen elämäänsä pitkän varjon ja vaikutti myös muihin ihmissuhteisiin.

Lopulta vuonna 2003 Mimi päätti puhua varhaisesta elämänvaiheestaan ja vapautua näin viimeinkin vaikenemisen ja häpeän taakasta. Salaisuus sydämessäni tarjoaa tuoreen ja henkilökohtaisen kuvauksen presidentti Kennedystä, mutta samalla myös vahvan ja mieleen jäävän kertomuksen naisesta, joka oppii elämään menneisyytensä kanssa.

Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.

Keywords: muistelmat, rakastajattaret, presidentit, rakkaussuhde, valtionpäämiehet, Yhdysvallat

Author(s)
Translator
Publisher
Otava
Publication year
2012
Language
fi
Edition
1
Page amount
200 pages
Category
Personal history
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789511268062

Similar titles