Login

Petre, Peter

Total Recall: uskomaton elämäntarinani

Petre, Peter - Total Recall: uskomaton elämäntarinani, ebook

4,75€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789511267997

Legendan uskomaton elämäntarina

Arnold Schwarzenegger (s. 1947) varttui pienessä itävaltalaisessa kylässä unelmoiden suuresta maailmasta. Sodanjälkeisen pula-ajan lapsena hänen paratiisinsa siinsi Amerikassa. Tien Atlantin yli avasi ankara treeni, jolla nuori Arnold muovasi itsestään kehonrakennuksen superlupauksen. Yhtäkkiä hän oli keskellä kuhisevaa Kaliforniaa, vasta 21-vuotiaana, tuoreena Mr. Universena.

Viiden vuoden kuluttua Arnold oli kehonrakennuksen kuningas ja voitti lukuisia mestaruuksia. Hän puhui englantia yhä korostuksella, mutta hahmotteli jo askeleita kohti elokuvauraa. Vuonna 1976 hän voitti Golden Globen roolistaan elokuvassa Loputon treeni. Pian hänestä tuli toimintaelokuvien palvottu supertähti. Predator, Terminator, Total Recall ja monet muut kassamagneetit tekivät hänestä maailmankuulun.

Vuonna 2003 Arnold Schwarzenegger valittiin Yhdysvaltain suurimman osavaltion Kalifornian kuvernööriksi. Politiikan maailmaan häntä vei myös pitkä avioliitto Kennedyjen klaaniin kuuluvan Maria Shriverin kanssa. Liitto joutui koetukselle perheskandaalin myötä.

Arnold Schwarzenegger kertoo tarinansa inspiroivasti ja hauskasti. Hän on amerikkalaisen unelman järkälemäinen ruumiillistuma, olematta Mr. Täydellinen. Puutteensa hän on korvannut tahdonvoimalla. Arnoldin keskeisin ohjenuora onkin: Always stay hungry, pysy nälkäisenä.

Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.

Keywords: muistelmat, kehonrakentajat, urheilijat, kehonrakennus, elokuvanäyttelijät, poliittiset johtajat, osavaltiot, poliitikot, kuvernöörit, Yhdysvallat, Kalifornia, Itävalta

Author(s)
 
Translator
Publisher
Otava
Publication year
2012
Language
fi
Edition
1
Page amount
832 pages
Category
Personal history
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789511267997

Similar titles