Login

Härkönen, Anna-Leena

Loppuunkäsitelty

Härkönen, Anna-Leena - Loppuunkäsitelty, ebook

5,40€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789511264408

"En näe sinua enää koskaan, mutta sitä minä en vielä tiedä. Sinä olet vielä siinä ja hengität, minun ihana pikkusiskoni. Sinä olet väsyneen näköinen ja kalpea mutta kaunis kuten aina, kävelet vierelläni, hyvin lähellä, melkein kiinni minussa."

Eräänä joulukuisena keskiviikkona kaksi rikospoliisia soittaa Anna-Leena Härkösen ovikelloa. "Oletteko Kirsti Härkösen sisar? Meillä on ikäviä uutisia." Kirjailijan sisar on tehnyt itsemurhan. Tutkijana ja toimittajana työskennellyt Kirsti oli kärsinyt masennuksesta, sikäli uutinen ei tule täytenä yllätyksenä. Lopullisuudessaan se kuitenkin tyrmää, lamauttaa. Ja syyllistää. Kysymykset eivät jätä rauhaan, niihin ei ole vastauksia. Toisaalta on pakko toimia, ajatella hautajaisia, tyhjentää Kirstin asunto, huolehtia kaikesta. Pitää jatkaa omaa elämäänsä, pysyä järjissään, muistaa läheisiään. Ja pitää yrittää käsitellä tapahtunutta. Suostua siihen että kaikkea ei ymmärrä, ei kerralla, ei ehkä koskaan.

Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.

Keywords: elämäkertaromaanit, dokumenttikirjallisuus, muistelmat, kirjailijat, itsemurha, läheiset, sisarukset, siskot, suru, masennus, selviytyminen, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
Otava
Publication year
2012
Language
fi
Edition
1
Page amount
221 pages
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789511264408

We also recommend