Login

Hämeen-Anttila, Virpi

Kolmastoista lapsi

Hämeen-Anttila, Virpi - Kolmastoista lapsi, ebook

4,75€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789511260073

Sillä aikaa kun pianistidiiva Tea Arola-Pozzuoli on purjehtinut maailman konserttilavoilla, hänen tyttärestään Johanna Halmeesta on kasvanut nukkavieru näyttelijä ja pojastaan Joakim Beckistä sitoutumiskyvytön, kriisialueita kiertävä toimittaja. Isovanhempien huostassa kasvaneille lapsille läheisin on äidin entinen miesystävä Ilkka Nevalainen, muuttolintuja tutkiva herkkä biologi, jonka isyydestä tosin ei ole todisteita. Salaisuuksien verkko lähtee purkautumaan, kun Tea ilmoittaa odottamatta palaavansa Suomeen. Mutta Tea ei ole perheessä ainoa, joka osaa yllättää.

VIRPI HÄMEEN-ANTTILA kirjoittaa trillerimäisellä imulla salaisuuksista, rakkaudesta ja rakkauden kaipuusta perheessä, jossa kaikilla on eri sukunimi.

Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.

Keywords: romaanit, psykologiset romaanit, elämänmuutokset, perhe, irrallisuus, rakkaudenkaipuu, huolenpito, läheiset, vanhempi-lapsisuhde, taiteellinen lahjakkuus, turvattomuus, lapset, sisarukset, äidit, piano, muusikot, näyttelijät, kaunokirjallisuus, Helsinki, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
Otava
Publication year
2012
Language
fi
Edition
1
Page amount
320 pages
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789511260073

We also recommend