Login

Leon, Donna

Kasvot kuvassa: komisario Guido Brunettin tutkimuksia

Leon, Donna - Kasvot kuvassa: komisario Guido Brunettin tutkimuksia, ebook

5,40€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789511259275

Venetsialaiskomisario Guido Brunetti saa huomata, että on salaisuuksia, jotka voivat maksaa asioita penkovalle poliisille hänen henkensä.

Komisario Brunetti tapaa appivanhempiensa kutsuilla naisen, jota ei saa mielestään. Franca Marinello, rikkaan venetsialaisen liikemiehen rouva, jakaa Brunettin innostuksen Vergiliukseen ja Ciceroon, mutta naisen ulkonäkö saa Brunettin järkyttymään: tämä pystyy hädin tuskin liikuttamaan plastiikkakirurgin korjailemia kasvojaan. Samoihin aikoihin Brunettia saapuu tapaamaan karabinieri Filippo Guarino, joka tutkii rekkafirman omistajan murhaa. Nuorempi poliisi toivoo apua Brunettilta, mutta on oudon haluton jakamaan tietojaan. Kun Brunetti lopulta saa Guarinon lähettämän kuvan epäillystä, on karabinieri itse jo kuollut. Juttuun liittyy paljon enemmän kuin päällepäin näyttää. Jatkaessaan tutkimuksia omin päin Brunetti joutuu joka askeleella pohtimaan, keneen voi todella luottaa.

Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.

Keywords: romaanit, rikoskirjallisuus, poliisikirjallisuus, jännityskirjallisuus, mafia, ongelmajätteet, ympäristörikokset, murha, korruptio, komisariot, appivanhemmat, kaupungit, kaunokirjallisuus, Italia, Venetsia, englanninkielinen kirjallisuus, käännökset

Author(s)
Translator
Publisher
Otava
Publication year
2011
Language
fi
Edition
1
Page amount
300 pages
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789511259275

We also recommend