Login

Nuotio, Eppu

Täytettyjen tomaattien talvi

Nuotio, Eppu - Täytettyjen tomaattien talvi, ebook

4,80€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789511258261

12-vuotias Delfina ja hänen isoisoisänsä ovat argentiinalaisella temperamentilla kunnostaneet Heinäkummun vanhan pensionaatin ja tuoneet pikkukaupunkiin uutta eloa.

Syyssateet tulevat, ja Delfina ihmettelee kadonnutta auringonvaloa ja marketin pieniä tomaatteja. Hänen on myös hankalaa sopeutua siihen, että pitää käydä koulua. Hänen, pensionaatin johtajattaren, jolla on kädet täynnä töitä! Kaikkien yllätykseksi pensionaattiin saapuu talveksi kolme omalaatuista vierasta: keksijä Johannes Moilanen, eläkkeelle jäänyt kosmonautti Pjotr ja ranskalainen taikuri Aurelie. Kaiken lisäksi kiusankappaleista pahin, Henkka Andersson, on tulossa työharjoitteluun Onnelaan. Tuo viikko ei tulisi sujumaan vaikeuksitta! Naapurinpoika Wasker on kuitenkin Delfinan tukena, Argentiinaan jäänyt Cela-täti antaa taulun kautta neuvoja ja abuelo Ernesto loihtii keittiössä taivaallisia herkkuja. Ensimmäinen lumisade lumoaa kaikki, ja joulukin on tulossa. Eikä suomalais-argentiinalainen joulu voi olla kuin mahtava!

Vieraita ympäri maailmaa! Jännittäviä tarinoita ja outoja kieliä!

Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.

Keywords: nuortenkirjallisuus, lastenkirjallisuus, huumori, erilaisuus, asukkaat, hotellit, täysihoitolat, Onnela, pikkukaupungit, syksy, romaanit, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus, Heinäkumpu

Author(s)
 
Publisher
Otava
Publication year
2011
Language
fi
Edition
1
Series
Pensionaatti Onnela
Page amount
293 pages
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789511258261

We also recommend