Login

Nuotio, Eppu

Paine: romaani

Nuotio, Eppu - Paine: romaani, ebook

4,80€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789511258186

Pasi näkee jo ovelta peiliin kiinnitetyn lapun suuret kirjaimet. "PASI, MINÄ RUKOILEN SINUA. ÄLÄ KIUSAA MINUA ENÄÄ. LÄHDE POIS. JÄTÄ MINUT RAUHAAN."

Kyllä, Iris pelkää Pasia, vaikka Pasi ei ole koskaan lyönyt. Mies joka on vallannut hänen asuntonsa, ei ole se sama viehättävä joka äidin unelmavävy, jota hän joskus rakasti. Pasin mielestä Iris on pilannut kodin ilmapiirin.

Piin veli Joel muuttaa Iriksen ja Pasin naapuriin ja huomaa joutuneensa keskelle kummallista eronäytelmää. Kumpaa uskoa, mukavaa Pasia vai säikkyä Iristä? Piillä sen sijaan on muuta ajateltavaa. Hän alkaa yhdessä ylikomisario Juha Heinon kanssa selvittää tansanialaisen isänsä yli kolmenkymmenen vuoden takaisen auto-onnettomuuden taustoja, aavistamatta mihin se johtaa.

Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.

Keywords: sähkökirjat, romaanit, jännityskirjallisuus, poliisikirjallisuus, perheväkivalta, vaikutukset, henkinen väkivalta, avomiehet, kuolema, tutkimus, lavastus, suojelu, omaiset, väärä henkilöllisyys, kunnianhimo, urakehitys, naiset, salailu, kansainvälinen apu, järjestöt, komisariot, isät, tansanialaiset, toimittajat, avopuolisot, veljet, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
Otava
Publication year
2011
Language
fi
Edition
1
Page amount
229 pages
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789511258186

We also recommend