Login

Dostojevski, Fjodor

Kaksoisolento

Dostojevski, Fjodor - Kaksoisolento, ebook

5,40€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789511257455

Pietarilainen Jakov Petrovits Goljadkin alkaa pakkomielteisesti ajatella toisen miehen varastaneen hänen henkilöllisyytensä.

Tämän kaksoisolennon tavoite on tuhota Goljadkinin maine ja varastaa hänen asemansa niin Venäjän byrokratiassa kuin sosiaalisissa piireissä.

Dostojevskin varhaistuotantoon kuuluva pienoisromaani on nerokas ja yllättävän moderni kuvaus ihmismielen pirstoutumisesta.

Herra Goljadkin nipisti itseään kokeeksi ja ajatteli jopa nipistää sitä toistakin... Ei, unta se ei ollut. Herra Goljadkin tunsi, kuinka hiki valui hänestä virtanaan, kuinka parhaillaan oli muuttumassa todeksi jokin ennen kokematon ja ennen näkemätön ja kaikeksi onnettomuudeksi täysin sopimaton asia.

Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.

Keywords: psykologiset romaanit, klassikot, tunne-elämän häiriöt, mieliala, vaihtelu, päättämättömyys, levottomuus, avuttomuus, epäily, vähättely, nöyryytys, kunnia, maine, menetys, alistuminen, kaksoisolennot, virkamiehet, lääkärit, työtoverit, palvelusväki, seurapiirit, työpaikat, kaunokirjallisuus, Pietari, venäjänkielinen kirjallisuus, käännökset

Author(s)
Publisher
Otava
Publication year
2011
Language
fi
Edition
1
Page amount
223 pages
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789511257455

We also recommend