Login

Halme, Antti

Metalliveljet

Halme, Antti - Metalliveljet, ebook

4,75€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789511256755

Turskamaahan kesäksi? Harri ei ikinä nielisi faijan "yllätystä"! Paitsi että vaihtoehdot ovat vähissä: joko Norjaan tai vanhempien kanssa Sysmän käsityömessuille.

Setänsä luona Oslossa kesää viettävä Ville saa seuraa Suomesta. Vitsi mikä muumiomongoloidi, hän ajattelee nähdessään Harrin. Soittakaa rock-poliisi ja viekää tää hombre säilöön. Syyte on cooliuden täydellinen puute ja rangaistus elinkautinen.

Mutta pojilla on paljon yhteistä. Kumpikin pitää kauniista tytöistä, ja kumpaankin on iskenyt metallimania. Rockin historiassa käännettäisiin kohta uusi sivu!

Poikien juoneen liittyvät kiinteästi myös enkelin lailla kitaraa soittava irakilainen Hachemi ja hänen sairaan hyvännäköinen siskonsa. Sekä Cobras-korstot, joiden mielestä Norja kuuluu norjalaisille.

"Halmeen kirja on yhdistelmä bändikirjaa, jännitysromaania ja kasvukertomusta. Pohjalla kulkee aidosti jännittävä tarina kaupunkia hallitsevasta rasistijengistä, jota vastaan poikien bändi käy. Jokaisen on valittava oma tiensä ja omat arvonsa. Vaikeinta on elää ne todeksi oikeassa elämässä. - Keveyttä tuo huumori, armoton läpänheitto poikien kesken." - Finlandia Junior -palkintoraati 2009

Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.

Author(s)
Publisher
Otava
Publication year
2011
Language
fi
Edition
1
Page amount
252 pages
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789511256755

We also recommend