Login

Pakkanen, Outi

Talvimies: jännitysromaani

Pakkanen, Outi - Talvimies: jännitysromaani, ebook

4,80€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789511250999

Anna Laine on saanut kuvittaakseen naistenlehden jatkiksen. Etsiessään sopivaa kuvaa hän päätyy Niklas Södermanin taiteilija- taiteilijatarvikeliikkeen nettisivulle, jonne kauppias on pannut myös oman kuvansa. Kesän viimeisenä helteisenä iltana Storyvillen terassilla Anna tunnistaa Niklaksen - ja on mennyttä ensi silmäyksellä.

Tapaaminen johtaa kiihkeään suhteeseen. Anna kokkaa rakkaalleen herkkuja ilta illan jälkeen, ja jos ei kokkaa, suunnittelee uusia reseptejä ja ihanaa tulevaisuutta. Jossain sisimmässään hän tietää, että kaikki ei ole ihan sitä miltä näyttää - kunnes eräänä päivänä Niklas löytyy murhattuna asunnostaan uudessa Kampissa.

Kaikenlaista alkaa paljastua niin Niklaksen elämästä kuin muistakin ihmisistä Annan ympärillä.

Miten liittyvät toisiinsa vaatesuunnittelija Luna Sateenkaari, stailisti Kim Holma, muuan viimeisillään raskaana oleva Marimekon myyjä ja tämän aviomies tai Niklaksen kaksi entistä vaimoa? Puhumattakaan kypsaviini.com-deittipalvelussa chattailevista Roi Soleilista ja Miausta, joiden viestit jatkuvat, vaikka toinen on mitä ilmeisimmin kuollut.

Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.

Keywords: sähkökirjat, romaanit, jännityskirjallisuus, rakastuminen, keski-ikäiset, naiset, menneisyys, traumat, kosto, kasvattilapset, kaunokirjallisuus, Helsinki, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
Otava
Publication year
2011
Language
fi
Edition
1
Page amount
288 pages
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789511250999

We also recommend