Login

Grisham, John

Syytön

Grisham, John - Syytön, ebook

15,90€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789510468807

True crimea tarinankerronnan titaanilta.

Tositapahtumiin pohjautuva, selkäpiitä karmiva tarina kahden puolustuskyvyttömän miehen joutumisesta oikeussysteemin kouriin.

Poliisi on etsinyt Debra Sue Carterin murhaajaa jo viiden vuoden ajan, kun Ron Williamsista tulee pääepäilty. Köyhän perheen poika on palannut kotiin lupaavasti alkaneen baseball-uran katkettua loukkaantumisiin ja päihteisiin. Vaikka poliiseilla ei ole pitävää näyttöä, Williams ja tämän ystävä Dennis Fritz asetetaan syytteeseen. Seikkaperäisesti Grisham selostaa tositarinan, vie harhaluulot tasapuolisista oikeudenkäynneistä ja puhuu vahvasti kuolemanrangaistusta vastaan.

Yhdysvaltalainen John Grisham (s. 1955) on yksi maailman arvostetuimmista ja menestyneimmistä jännityskirjailijoista. Hän toimi vuosia asianajajana, ennen kuin antautui kokonaan kirjailijanuralle. Hänen läpimurtoteoksensa oli vuonna 1992 suomennettu Firma. Grishamin teosten keskeinen teema on oikeudenmukaisuus ja niissä taistellaan usein korruptiota ja ahneutta vastaan. Monet kirjoista on filmatisoitu ja niitä on käännetty kymmenille eri kielille.

Keywords: Jännitys

Author(s)
Translator
Illustrator
Publisher
WSOY
Publication year
2021
Language
fi
Edition
1
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789510468807

We also recommend