Login

Mäkelä, Hannu

Pimeän yli: Kirsi Pihan ja Hannu Mäkelän kirjeenvaihtoa

Mäkelä, Hannu - Pimeän yli: Kirsi Pihan ja Hannu Mäkelän kirjeenvaihtoa, ebook

14,90€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789510454220

Kirjeitä ihmisenä olemisen taidosta

"Ajattelen, että aina on parempi nousta tuolista ja yrittää katsoa mitä ympärillä on kuin istua aloillaan."

Täyttäessään seitsemän vuotta Kirsi Piha sai isältään syntymäpäivälahjaksi Hannu Mäkelän kirjan Herra Huu. Yli neljä vuosikymmentä myöhemmin Piha kutsuu Mäkelän kanssaan kirjeenvaihtoon.

Lyhyiden ja viiveettä välittyvien pienjulistusten maailmassa pidempi, harkittu ja vuoropuhelunomainen ajatustenvaihto tuntuu jälleen arvokkaalta ja antoisalta. Kirjeissä pohditaan suhteita ja sukupolvia, luontoa ja ihmisluontoa, taidetta ja sanomisen tarvetta. Millaisessa maailmassa elämme, mikä on roolimme tässä ajassa, miten voisimme kehittyä ihmisinä ja toteuttaa ihmisen tehtävää – ja mikä se tehtävä on?

Pimeän yli sisältää Hannu Mäkelän ja Kirsi Pihan kirjeenvaihdon talvelta 2019–2020. Näennäisesti erilaisista elämänkokemuksista nousee yhteisiä mielenkiinnon kohteita, jaettuja huolen ja kiitoksen aiheita; avoimesta ja ennakkoluulottomasta keskustelusta kasvaa lämmin ystävyys.

Akateemikko Hannu Mäkelä (s. 1943) on tuottelias ja monipuolinen kirjailija. Yrittäjä Kirsi Piha (s. 1967) on Muutostoimisto Ellun Kanojen perustaja ja entinen poliitikko.

Author(s)
 
Publisher
WSOY
Publication year
2020
Language
fi
Edition
1
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789510454220

We also recommend