Login

Saarnia, Pirjo

Rasvoilla parempaa terveyttä

Saarnia, Pirjo - Rasvoilla parempaa terveyttä, ebook

16,90€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789510443040

Mitkä rasvat ovat hyväksi ja mitkä haitaksi?

Ravitsemusterapeutti Pirjo Saarnia auttaa koostamaan ruokavalioon terveyttä edistävän rasvakokonaisuuden sekä välttämään monessa suosikkituotteessa piilevän haitallisen rasvan.

Rasvahapot ovat välttämätön osa terveellistä ruokavaliota, mutta miten valita oikeanlaisia rasvoja? Runsasrasvainen ruoka on haitallista, mutta niin on myös liian vähäinen hyvien rasvojen saanti. Oikeanlaisilla rasvoilla on mahdollista vaikuttaa terveyteen ja sairauksien etenemiseen. Rasvan pehmeys ei kerro vielä koko totuutta asiasta, vaan osansa on myös kuumentamisella, säilyttämisellä ja ruokavalion rasvahappojen keskinäisellä suhteella. Saarnia opastaa kirjassaan rasvojen maailmaan ja antaa käytännönläheisiä neuvoja terveellisten aterioiden koostamiseen.

Pirjo Saarnia on laillistettu ravitsemusterapeutti ja terveystieteiden maisteri, kouluttaja ja luennoitsija, joka on toiminut ravitsemusalalla jo 20 vuoden ajan. Häneltä on julkaistu muun muassa Syö oikein, sammuta tulehdus, Irti makeanhimosta ja Ruoan terveysvaikutukset. Kirjoja on käännetty myös vieraille kielille.

Author(s)
Illustrator
Publisher
WSOY
Publication year
2019
Language
fi
Edition
1
Category
Medicine, Health Care, Mode
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789510443040

Similar titles