Login

Alcott, Louisa May

Pikku naisia

Alcott, Louisa May - Pikku naisia, ebook

9,00€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789510433263

IHASTUTTAVA KLASSIKKO

Kuusitoistavuotias isosisko Meg on vaalea ja pehmeän pyöreä. Vuotta nuorempi Jo on varsamaisen hontelo ja luonteeltaan kulmikas. Beth, jota isä kutsuu "Pikku Tyveneksi", leikkii onnellisena omissa oloissaan. Ja nuorin, sinisilmäinen Amy, on erittäin tärkeä henkilö - ainakin omasta mielestään. Neljän siskoksen lisäksi Marchin perheeseen kuuluu rintamalla oleva isä sekä äiti, tyttöjen mielestä maailman ihanin nainen, vaikka käyttääkin vanhamuotista hattua... Perheen koti on hieman rappeutunut mutta viihtyisä vanha talo, mainio paikka näytelmien esittämiseen, piirtämiseen, laulamiseen ja kaikenlaiseen ilonpitoon. Komeassa naapuritalossa asuu ankaran isoisän vartioima "Laurencen poika", jolla on tärkeä osa tyttösten elämässä koko romaanin ajan.

Louisa M. Alcott kirjoitti rakastetun klassikko-romaaninsa yli sata vuotta sitten. Vielä nykyään uudet lukijat tempautuvat teoksen taikapiiriin ja lumoutuvat neljän sisaruksen kiehtovasta, hauskasta, haikeasta lapsuuden ja neitoiän maailmasta.

Keywords: perhe-elämä, siskot, nuortenkirjallisuus, tyttökirjat, klassikot, romaanit, kaunokirjallisuus, englanninkielinen kirjallisuus, käännökset

Author(s)
Translator
Publisher
WSOY
Publication year
2017
Language
fi
Edition
1
Category
Classics
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789510433263

We also recommend