Login

Manninen, Laura

Kaikki anteeksi

Manninen, Laura - Kaikki anteeksi, audiobook

20,00€

Audiobook
ISBN: 9789510432266

"Minulla oli kaksi elämää: se josta puhuin ja se josta en puhunut."

Laura, neljääkymmentä lähestyvä vahvatahtoinen feministi ihastuu Mikkoon, joka on monessa mielessä täydellinen: hurmaava, kohtelias, herkkä ja sympaattisesti oikutteleva mies.

Vähitellen Laura, joka ei ole koskaan haaveillut lapsista, huomaa pyörittävänsä Mikon kanssa kolmilapsisen uusperheen arkea. On koira, omenapuut ja kauniisti vanhentunut omakotitalo.

Jonkinaikaakaikki näyttää täydelliseltä.

Kaikki anteeksion Laura Mannisen tiivistunnelmainen ja tarkkanäköinen esikoisromaani - väkevä puheenvuoro parisuhdeväkivallasta, perheestä, häpeästä ja vaikenemisen kulttuurista sekä onnistumisen pakosta.

Laura Manninen (s. 1976) opiskeli ympäristötieteitä ja tekee työkseen viestintää. Luovaa kirjoittamista hän on opiskellut muun muassa Oriveden opiston kursseilla ja Kriittisessä korkeakoulussa. Hän pitää rinkkamatkailusta, haaveilee maailmanparantamisesta ja harrastaa vuodesta toiseen venäjän kielen alkeita.

Keywords: äänikirjat, onneton rakkaus, vallankäyttö, parisuhde, vaikeneminen, riippuvuus, parisuhdeväkivalta, kulissiavioliitto, uusperheet, psykologiset romaanit, avioliittoromaanit, omaelämäkerrallisuus, esikoisteokset, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Reader
Publisher
WSOY
Publication year
2018
Language
fi
Edition
1
Category
Novels
Format
Audiobook
Duration
09:02:00
Tracks
29

We also recommend