Login

Bulgakov, Mihail

Kohtalokkaat munat

Bulgakov, Mihail - Kohtalokkaat munat, ebook

10,00€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789510428634

Kahleettoman fantasian ja huumorin ilotulitusta kuten Bulgakovin pääteoksessa Saatana saapuu Moskovaan.

Kolme pitkää satiirista novellia 1920-luvun Neuvostoliitosta. Jälleen tapahtuu ihmeitä. Käärmeiden ja hirmuliskojen invaasio, kun fakkiutunut eläintieteilijä temmataan kammiostaan julkisuuden valokeilaan ja hänen keskeneräinen keksintönsä ryövätään yhteiskunnan käyttöön. Tahi kodittoman rakkikoiran tyrmistyttävä mielenmuutos sen jälkeen kun kuuluisa kirurgi oli tehnyt siitä ihmisen. Kolmantena aiheena on lempeän kanslistin epätoivoiset törmäilyt byrokratian sokkeloissa.

Omaelämäkerrallisessa muistelmasikermässä lukija viedään tuiskua tupruttavaan maalaiskylään, jossa vastavalmistuneella lääkärinplantulla ei ole turvaa kollegoista. Kauhun paikka jos tuodaan kureutunut tyrä. Tai pellavaloukkuun jäänyt tyttö. Entä kun kesken synnytystä on rynnättävä lukemaan lapsenpäästöoppia. Hoitotuloksesta päätellen Bulgakovista olisi kehittynyt mainio lääkäri. Parempi sittenkin että ryhtyi kirjailijaksi.

Keywords: Novellit, satiiri, NEUVOSTOLIITTO, NOVELLIT, SATIIRI, FANTASIA, tieteiskirjallisuus, kertomukset, novellit, kaunokirjallisuus, venäjänkielinen kirjallisuus, käännökset

Author(s)
Translator
Publisher
WSOY
Publication year
2017
Language
fi
Edition
1
Categories
Novels
 
Humorous
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789510428634

We also recommend