Login

Mattila, Riina

Järistyksiä

Mattila, Riina - Järistyksiä, ebook

12,05€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789510427903

Tuhat ja yksi tarinaa nuoruudesta -kilpailun 2. palkinto

WSOY:n kirjoituskilpailussa palkittu esikoisromaani kertoo rohkeudesta rakastaa ja tulla rakastetuksi, tarpeesta tulla kohdatuksi sellaisena kuin todella on.

Eelia ei tunne olevansa tyttö eikä poika, eikä sitä katsota hyvällä hänen pienessä kotikaupungissaan. Sitten löytyy lukio muualta, löytyy yhteisö, jossa voi vihdoin antaa kuorien murtua ja maan järistä. Löytyy omia ihmisiä, jotka auttavat näkemään maailman kaikissa väreissä. Löytyy rakkaus, jota kohti on vain uskallettava ottaa se ensimmäinen askel. Än yy tee nyt.

Kilpailun toiselle sijalle sijoitimme tekstin, joka kuvaa rakastumista sellaisella voimalla, herkkyydellä ja tarkkuudella, että lukija tuntee jokaisen värähdyksen omassa vatsanpohjassaan saakka. - Salla Simukka, kilpailuraadin jäsen

Riina Mattila (s. 1991) asuu Rovaniemellä, työskentelee kirjastossa ja toimii tuottajana Arctic Pride-tapahtumassa. Järistyksiä on hänen esikoisromaaninsa.

Keywords: nuortenkirjallisuus, erilaisuus, lukiolaiset, rakastuminen, nuoret, sukupuoli-identiteetti, homoseksuaalisuus, itsensä hyväksyminen, yhteisöllisyys, nuorten aikuisten kirjat, romaanit, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Illustrator
Publisher
WSOY
Publication year
2018
Language
fi
Edition
1
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789510427903

We also recommend