Login

Hiltunen, Pekka

Onni

Hiltunen, Pekka - Onni, ebook

8,40€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789510420119

Media ei enää myy journalismia, vaan sen vieressä olevaa mainostilaa. Uutisia ei kirjoiteta lukijoiden vaan ilmoittajien tarpeisiin.

Oskarilla on ongelma. Hän rakastaa toimittajan työtään mutta vihaa ammattinsa kurjistumista - ja koko työelämän nykyistä hulluutta. Pystyykö Oskari huiputtamaan itselleen ylennyksen psykologi Emmalta? Työhaastattelu käynnistyy hyvin, mutta sitten hänen puheisiinsa alkaa lipsahdella hankalia paljastuksia. Totuuksia media-alasta, kertomuksia ex-tyttöystävä Tuulikista alias Tuhannen Mulkun Tuulikista, joka päätti nuorena pelastaa kaikki Suomen homot - ja koulutoveri Aaposta eli Roady Runnerista, joka muusikkona ja supliikkimiehenä on pikamatkalla supertähteyteen.

Onni on teräväkärkinen aikalaisromaani, riemukas kertomus Helsingin mediasta, Rovaniemen homoista ja globaalia glooriaa tavoittelevasta Youtube-sukupolvesta.

Keywords: työelämä, muutos, journalismi, media-ala, prostituutio, yhteiskunnallinen asema, homot, unelmat, menestyminen, tähteys, toimittajat, muusikot, rock, entiset kumppanit, rakastavaiset, kaupungit, Helsinki, Rovaniemi, psykologiset romaanit, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
WSOY
Publication year
2016
Language
fi
Edition
1
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789510420119

We also recommend