Login

Ahonen, Markus

Sydämenmurskajaiset

Ahonen, Markus - Sydämenmurskajaiset, ebook

8,40€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789510420102

Kaksi iltaa, kaksi kohtalokasta uintiretkeä.

Vuonna 1987, konfirmaationsa aattoiltana, syvästi rakastunut 15-vuotias poika lähtee yöuinnille. Huomenna hän ja hänen ensirakkautensa saisivat naimaluvan. Vuonna 2015 maailmalla rikastunut Karl Bellman, 43, palaa salaa vuosien jälkeen Helsinkiin. Tehtävä on melkein valmis ja hän päättää karistaa vuosien muistot merenlahdessa Vuosaaren edustalla.

Molempien yöuinti jää viimeiseksi. Erilliseltä näyttävät tapahtumat paljastuvat pian monipolvisen murhasarjan osiksi - sen tutkiminen vie Helsingin poliisilaitoksen väkivaltaosaston rikosylikonstaapeli Markku Isakssonin yhteiskunnan eri kerroksiin: vauraisiin esikaupunkeihin sekä Vantaan ja Kallion seudun koville kaduille.

Toisaalla Syyrian piiritetyssä Homsissa, Baba Amrin rikki pommitetussa kaupunginosassa, panttivanki opettaa vartijalleen pelin, johon tarvitaan vain musta pallo, punainen pallo ja paljon irtokiviä.

Voiko rakkauden voima päihittää kuoleman? Usean kuoleman? Kuinka monta?

Sydämenmurskajaiset on Markus Ahosen Isaksson-sarjan neljäs dekkari. Kiitetyssä sarjassa on aiemmin ilmestynyt Meduusa, Palava sydän ja Jäljet. Kaikissa romaaneissa yhdistyvät pohjoismaisten dekkarien vauhdikkaat juonenkäänteet tarkkaan Helsingin kuvaukseen.

Keywords: Jännitys, onnettomuudet, hukkuminen, tutkimus, epäillyt, murha, menneisyys, vaikutukset, mielenterveyshäiriöt, konstaapelit, rikospoliisi, kaupungit, Helsinki, aikatasot, 1987, 2015, rikoskirjallisuus, poliisikirjallisuus, jännityskirjallisuus, romaanit, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
WSOY
Publication year
2016
Language
fi
Edition
1
Series
Isaksson
Categories
Thriller
 
Crime
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789510420102

We also recommend