Login

Montgomery, L. M.

Annan unelmavuodet

Montgomery, L. M. - Annan unelmavuodet, ebook

12,00€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789510418352

Anna-sarjan toinen osa, jossa nuoreksi kaunottareksi kasvanut Anna aloittaa opinnot Redmondin korkeakoulussa -­ samassa, johon Annan hämmennykseksi on päätynyt myös eräs Gilbert Blythe.

Kahdeksantoistavuotias Anna Shirley lähtee opiskelemaan korkeakouluun Redmondin kaupunkiin. Koti-ikävää lievittää uusi ystäväpiiri, jonka kanssa Anna suunnittelee opiskelijoiden asunto-olojen parantamista hyvin annamaisen romanttisella tavalla. Gilbert Blythe lukee lääkäriksi samassa yliopistossa. He tapaavat päivittäin, mutta Anna on alkanut ujostella niin miehekkääksi muuttunutta Gilbertiä. Lomat kotona Marillan ja pienten kaksosten luona ovat kuin paluuta huolettomaan lapsuuteen.

L. M. Montgomeryn (1874-1942) Anna-sarja on yksi maailman rakastetuimmista nuortenkirjaklassikoista. Suomessakin yhä uudet lukijapolvet 20-luvulta lähtien ovat päässeet tutustumaan Annan Shirleyn rakastettavan viattomaan, kujeita ja aurinkoa täynnä olevaan elämänpiiriin kanadalaisella Prinssi Edvardin saarella.

Keywords: nuortenkirjallisuus, tyttökirjat, Ellibs, sarjakertomukset, klassikot, romaanit, orvot, tytöt, Kanada, Prinssi Edwardin saari, kaunokirjallisuus, englanninkielinen kirjallisuus, käännökset

Author(s)
Publisher
WSOY
Publication year
2016
Language
fi
Edition
1
Series
Anna
Categories
Novels
 
Classics
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789510418352

We also recommend