Login

Follett, Ken

Neulansilmä

Follett, Ken - Neulansilmä, ebook

6,40€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789510415238

Jännitystrillerien mestarin ensimmäinen romaani.

Vain yksi mies voi paljastaa liittoutuneiden jättiläisoperaation, kun toisen maailmansodan ratkaisevimmat päivät ovat käsillä.

Toisen maailmansodan ratkaisevimmat päivät ovat käsillä. Liittoutuneiden armeijakunnat nousevat maihin manner-Eurooppaan minä hetkenä tahansa. Tarkka aika ja paikka on tarkoin varjeltu salaisuus, jonka vain yksi mies natsi-Saksan salaisessa tiedustelupalvelussa pystyy selvittämään. Henry Faber, koodinimeltään Die Nadel, on vannonut paljastavansa liittoutuneiden jättiläisoperaation, sillä hän on saanut toimeksiantonsa itseltään Führeriltä.

Erään englantilaisen maalaiskylän liepeillä yksinäinen vakooja tekee hätkähdyttävän löydön. Mikäli hänen onnistuu välittää tietonsa läpi Englannin valvontaverkoston ahtaan neulansilmän, koko sota saa katastrofaalisen käänteen.

Neulansilmä on piinaavien jännitystrillerien mestarin Ken Follettin ensimmäinen romaani. Teos sai elokuvamaailman Oscariin vertautuvan Edgar Allan Poe -palkinnon vuonna 1979, ja Richard Marquand ohjasi kirjaan pohjautuvan samannimisen elokuvan kaksi vuotta myöhemmin.

Keywords: Jännitys

Author(s)
Translator
Publisher
WSOY
Publication year
2015
Language
fi
Edition
1
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789510415238

We also recommend