Login

Seppänen, Lilja

Tubecon - Tubettajien kuka kukin on 2015

Seppänen, Lilja - Tubecon - Tubettajien kuka kukin on 2015, ebook

16,00€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789510414316

Hyvät naiset ja herrat, suomalaistubettajat a:sta ö:hön!

Dataa tubettajilta tubettajille, youtube-heimon raamattu, jota ilman on vaikea elää, kirja joka kertoo kaiken oleellisen yli kahdestasadasta tubettajasta Mentaalisavukkeesta Smokahontasiin.

Tekijät esittellään ja sisäpiirin salaisuudet jaetaan, perusfaktojen lisäksi tubettajat anatavat vastauksia mm. kysymyksiin, miksi tubetan, miten kanava on syntynyt ja mihin se on menossa, mitkä ovat omat suosikkikanavat tai -teokset ja mitkä asiat tai esikuvat vaikuttavat omaan vloggaamiseen.

Jokainen esittely sisältää myös tiukkaa dataa kanavan synnystä, suosiosta ja kehityksestä. Ja jokaisen esittelyn yhteydessä on paikka nimikirjoitukselle, jonka voi metsästää suosikkitubettajaltaan.

Tubettajien kuka kukin on pitää myös sisällään tiiviin "for dummies"-osion, josta saavat infonsa asiasta vähemmän tietävät, vanhemmat tai markkinavoimien edustajat.

Tubecon on tubettajien itsensä järjestämä perhetapahtuma, jossa tekijät pääsevät tapaamaan toisiaan ja fanit fanittamiaan vloggaajia. Elokussa 2014 ensimmäistä kertaa järjestetty Tubecon keräsi Hartwall Arenalle yli 5000 vierasta.

Author(s)
Illustrator
Publisher
WSOY
Publication year
2015
Language
fi
Edition
1
Category
Art, Art History
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789510414316

Similar titles