Login

Supinen, Miina

Mantelimaa

Supinen, Miina - Mantelimaa, ebook

8,40€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789510413975

Jarruton vuoristorata valon juhlan pimeään sydämeen.

Keskellä Länsi-Kyykkään kuntaa, pimeällä ja mustalla pellolla, törröttää kammottavan kiehtova ihmeiden maailma kaikille niille, jotka haluaisivat että olisi joulu ikuinen.

Mantelimaa - sekoitus huvipuistoa ja ostosparatiisia, 2000-luvun tekniikalla ja lamaa uhmaten rakennettu Korvatunturi, jossa voi ihastella mekaanisten tonttujen aherrusta, jättää tenavat lapsiparkin pomppulinnaan ja suunnata Elfettes-ryhmän eroottiseen esitykseen. Mantelimaahan ovat päätyneet töihin muun muassa asunnoton latinisti Felix, arvoituksellinen Kissi ja entinen teinitähti Molli. Päivähoidon puutteessa heidän lapsensa saavat temmeltää rapistuvan kimalluksen keskellä päivät pitkät, tutustua kellareiden salakäytäviin, satumaan synkimpiin sopukoihin ja myyttiin enkeleitä murhanneesta Antipukista.

Valtakuntaa hallitsee tornistaan joulupukkimainen liikemies Veikko H Halkio, joka pursuaa toteuttamiskelvottomia ideoita. Kun suklaaputouksesta pulpahtaa esiin ruumis, selviää ettei mikään Joulumaassa ole sitä miltä näyttää.

Mantelimaa on Miina Supisen kolmas romaani. Hänen edellinen teoksensa Säde (2013) on myyty Saksaan, Tanskaan ja Tsekkiin.

Keywords: psykologiset romaanit, huumori, näkökulmatekniikka, onnettomuudet, aviomiehet, puhekyvyttömyys, salaisuudet, menneisyys, murha, liikemiehet, tanssijat, striptease, vaihtoehtoiset todellisuudet, Mantelimaa, kylät, Länsi-Kyykäs, huvipuistot, joulu, romaanit, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
WSOY
Publication year
2015
Language
fi
Edition
1
Categories
Novels
 
Psychological
 
Humorous
 
Crime
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789510413975

We also recommend