Login

Pöyhönen, Virpi

Doe

Pöyhönen, Virpi - Doe, ebook

6,40€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789510413944

Mystistä tunnelmaa hohkaava romaani kadonneista perheenjäsenistä ja kaupungista, jossa tapahtuu kummia

Kaupungilla oli joskus toinenkin nimi, mutta sen jälkeen kun sitä ei saanut sanoa ääneen, alettiin kaupunkia kutsua Doeksi.

Patty Jonesilla on seitsemän lasta: kuusi poikaa ja tytär Mary. Koko elämänsä Patty on yrittänyt pärjätä, sinnitellyt. Ja pettynyt usein. Eräänä iltana 14-vuotias Mary katoaa ja Patty alkaa etsiä häntä epätoivoisesti kaduilta, joilla hallitsee mystinen Harry Battlefield ja tämän kaikkialla vaanivat, villiintyneet koirat. Maryn tarina paljastaa kuitenkin toisen puolen Pattysta ja perheestä ja siitä, mitä Doessa tapahtuu todella.
Doe on Pattyn ja Maryn kertomus. Se on myös tarina perheestä ja pikkukaupungista, jossa jokin on uhkaavasti vinksallaan. Se on kuvaus Yhdysvaltojen laitamaista, intiaanireservaatista ja preeriasta. Taloista, joiden alla on pyörät ja ikkunoissa kanaverkkoa.

Virpi Pöyhösen (s. 1977) esikoisteos Hän rakastaa minua (2013) on koukuttava romaani rakkauden loputtomasta kaipuusta, tytöstä ja naisesta sekä identiteetin etsinnästä. Hän on julkaissut myös lastenkirjan Minulle olet Jätti (2007). Virpi Pöyhönen työskentelee psykologian tutkijana Turun yliopistossa ja hänen tuore väitöskirjansa käsittelee koulukiusaamista.

Keywords: psykologiset romaanit, perheromaanit, episodiromaanit, vapaudenkaipuu, vankeus, lapset, vallankäyttö, aikuiset, katoaminen, tyttäret, pako, hylkäys, ihmissuhteet, äidit, perheet, pikkukaupungit, motiivit, koira, näkökulmatekniikka, Yhdysvallat, Doe, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
WSOY
Publication year
2015
Language
fi
Edition
1
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789510413944

We also recommend