Login

Nesbø, Jo

Verta lumella II - Lisää verta

Nesbø, Jo - Verta lumella II - Lisää verta, ebook

8,40€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789510413753

Lisää verta on tiivis kertomus ajasta, jolloin heroiini päätyi Norjan Lappiin.
Jo Nesbø jatkaa paljastuksiaan Oslossa vuonna 1970-luvulla hääränneiden huumediilereiden ja ammattitappajien kohtaloista.
Tarina alkaa puoli vuotta ensimmäisen osan lopusta. Pikkudiileri ja velkojenperijä Ulf joutuu pakenemaan pomoaan Kalastajaa, koska hän on jättänyt tappamatta velallisen ja kavaltanut verirahat.
Nyt päädytään kauas Oslosta, Norjan Lappiin, fiktiiviseen Kåsundin kylään saamelaisten ja lestadiolaisten valtakuntaan. Siellä asuvat mm. kotipolttoista kaupitteleva entinen teologi Mattis ja kaunis Lea, väkivaltaisen turskanpyytäjän vaimo kymmenvuotiaan poikansa Knutin kanssa.
Ja sinne Kalastajalle töitä tehnyt huumevelkoja pakenee - ymmärtämättä että heroiinimogulia ei voi paeta, ainakaan pieneen ja syrjäiseen yhteisöön, jossa mies etelästä herättää paljon huomiota. Luvassa on ikävää välienselvittelyä, mutta myös - rakkautta.
Jo Nesbø on yksi rikoskirjallisuuden kirkkaimpia tähtiä maailmassa. Hänen teoksiaan on myyty kaikkiaan yli 23 miljoonaa kappaletta, Suomessakin puolisen miljoonaa.

Keywords: Jännitys

Author(s)
Translator
Publisher
WSOY
Publication year
2015
Language
fi
Edition
1
Series
Verta lumella
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789510413753

We also recommend