Login

Jaatinen, Pekka

Viimeiseen patruunaan: Lapin sota 1

Jaatinen, Pekka - Viimeiseen patruunaan: Lapin sota 1, ebook

9,00€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789510412145

Lapin sota -sarjan ensimmäinen osa!

Tornion maihinnousu 1944

Tilanne Torniossa on jännittynyt. Suomalaiset valmistelevat maihinnousua kaupunkiin ja saksalaiset joukot tuntuvat myös valmistautuvan sotimiseen. Kun suomalaisten rämäpäinen hyökkäys alkaa ja helvetti pääsee valloilleen, saa SS-luutnantti Werner Meyer tehtäväkseen pitää Tornio saksalaisten hallussa aina viimeiseen patruunaan asti.

Viimeiseen patruunaan oli aikanaan ensimmäinen Pekka Jaatisen kirjoittama romaani Lapin sodasta. Kirjassa ovat läsnä kaikki Jaatisen sotakirjojen tunnusmerkit: historiallinen tarkkuus, syvä inhimillisyys ja loistelias toimintakuvaus. Tapahtumia kuvaavat niin suomalaiset veljekset kuin saksalainen SS-upseeri. Näiden ihmisten tiet kohtaavat traagisesti sodan julmassa todellisuudessa.

Lapin sota -sarjan osat ovat: 1. Viimeiseen patruunaan, 2. Uhrivalkeat, 3. Tie Sturmbockiin, 4. Verenpunainen kaupunki, 5. Hyökkäys Schutzwalliin.

Keywords: Sota, romaanit, sotakirjallisuus, jatkosota, taistelut, suomalaiset, saksalaiset, sotahistoria, kaunokirjallisuus, Suomi, Tornio, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
WSOY
Publication year
2014
Language
fi
Edition
1
Series
Lapin sota
Category
History
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789510412145

Similar titles