Login

Timonen, Karoliina

Kesäinen illuusioni

Timonen, Karoliina - Kesäinen illuusioni, ebook

8,40€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789510411896

Varjoja kesäparatiisissa

Nelikymppinen naiskirjailija vuokraa saarihuvilan Saimaalta kirjoittaakseen ja pohtiakseen kriisiin ajautunutta avioliittoaan rauhassa. Rauha kuitenkin rikkoutuu, kun naapurisaareen rantautuu vähän vanhempi mies, Olavi, jonka sivistys ja akateemisuus kiehtovat naista. Pakkaa sekoittamaan saapuu myös Olavin aikuinen poika Cédric, jonka kanssa naisen on helppo pitää hauskaa ja unohtaa murheet mutta toisaalta oma avioliittokaan ei ole vielä kuollut.

Suhteet menevät solmuun, epäilykset heräävät, jatkuva helle painostaa ja nainen alkaa nähdä outoja enteitä unessa ja valveilla. Mitä kukakin lopulta haluaa, mikä on totta ja keneen voi luottaa? Kesäinen illuusioni on aistillinen ja helteisenä väreilevä psykologinen trilleri.

Karoliina Timonen on 37-vuotias valtiotieteiden maisteri, kirja-alan freelancer ja kirjailija, jonka esikoisromaani Aika mennyt palaa ilmestyi syksyllä 2012. Karoliina pitää Kirjava kammari -nimistä kirjallisuusblogia.

Keywords: ihmissuhteet, aistillisuus, avioliitto, erillään asuminen, kesä, helle, mytologia, luonto, kirjailijat, naiset, kesämökit, saaret, Piiliniemi, romaanit, kaunokirjallisuus, psykologinen jännityskirjallisuus, pienoisromaanit, Saimaa, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
WSOY
Publication year
2015
Language
fi
Edition
1
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789510411896

We also recommend