Login

Kinnunen, Tommi

Neljäntienristeys

Kinnunen, Tommi - Neljäntienristeys, ebook

7,30€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789510405185

Jokainen valitsee omat ovensa ja kulkee läpi keittiöiden ja kuistien

Hienovaraisen tarkkanäköinen romaani ihmisistä, jotka rakentavat unelmansa luvattomiin harjakorkeuksiin.

Nuori pitäjänkätilö Maria herättää ympäristössään epäilystä. Hankalia synnytyksiä kunnialla hoitava nainen saa viimein tahtomaansa arvostusta, mutta ei huomaa jääneensä oman kaipuunsa vangiksi. Aviottomana syntynyt Lahja-tytär tahtoo kerätä elämäänsä kaiken sen, minkä äiti omastaan painolastina hylkäsi. Sodan polttamaan pohjoiseen palaava pakolainen kaipaa avioliitossaan kosketusta, kun taas sotasankari Onni etsii kaupungeista lyhyeksi jääviä, kiellettyjä onnenhetkiä. Vuosikymmeniä myöhemmin Kaarina sisustaa appensa unelmista tyhjenneen talon ja tahtoo purkaa sitä, mitä toiset ovat äänettömäksi rakentaneet.

Tommi Kinnunen (s. 1973) työskentelee äidinkielen ja kirjallisuuden opettajana. Hän on syntynyt Kuusamossa ja asuu tällä hetkellä Turussa. Neljäntienristeys on näytelmiä ja kabareita kirjoittaneen Kinnusen esikoisteos.

Keywords: psykologiset romaanit, sukuromaanit, esikoisteokset, rakkaudenkaipuu, pettymys, katkeruus, avioliitto, salaisuudet, homoseksuaalisuus, suvaitsemattomuus, yhteisöt, sukupolvet, aviottomat lapset, miniät, kätilöt, valokuvaajat, kylät, Kuusamo, 1900-luku, romaanit, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
WSOY
Publication year
2014
Language
fi
Edition
1
Categories
Novels
 
Psychological
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789510405185

We also recommend